Vdekjes së Mondi Gjergjit dhe djalit të tij 8 mujash i është shtuar humbja tragjike e një tjetër fëmije, të viktimës, vajzës 5 vjeçe.

Aksidenti automobilistik në Shkodër tragjikisht ka shuar më shumë se gjysëm e familjes me 5 persona të Mondi Gjergjit. Në spital, të shtruar në gjëndje të rëndë aktualisht ndodhet vajza tjetër e të ndjerit si dhe bashkëshortja e tij, ndërsa në kahun tjetër, ka edhe dy persona të tjerë të plagosur, drejtuesi i mjetit fuoristradë me të cilin është përplasur Mondi Gjergji.

Automjetet janë përplasur në aksin rrugor Shkodër Velipojë. Për shkak të errësirës dhe sinjalistikës së dobët impakti mes makinave ka qenë mjaft i fortë.

Për shkak të përplasjes, Mondi Gjergji dhe djali i tij 8 muajsh kanë vdekur në vend, ndërsa gruaja e tij së bashku me dy vajza shkuan në spital në gjëndje të rëndë. Makina tjetër me të cilën u përplas Alfa Romeo që ngiste Gjergji ka gjithashtu të plagosur rëndë. Sokol Muja, drejtuesi i mjetit Hounday gjithashtu ka marrë plagë serioze së bashku me një tjetër pasagjer me të cilin udhëtonte.

Veritas.com.al/