Kancelari austriak Sebastian Kurz njofton se ka zhvilluar një takim online me kryeministrin Edi Rama.

Zotiu Kurz bën me dije se ata kanë biseduar mbi luftën e përbashkët kundër terrorizmit dhe ekstremizmit, pandeminë COVID19 dhe mbështetjen tonë për procesin e pranimit të Shqipërisë në # BE.

Postimi në twiiter

‘Sapo zhvillova një videokonferencë të mirë me Kryeministrin e Shqipërisë dhe Kryetarin e Përgjithshëm të #OSCE
@ediramaal
mbi luftën e përbashkët kundër terrorizmit dhe ekstremizmit, pandeminë  COVID19 dhe mbështetjen tonë për procesin e pranimit të Shqipërisë në BE’.

VERITAS.COM.AL