Kryeministri Edi Rama ka nisur konferencën online, “Rruga drejt 25 prillit”.

Gjatë fjalës së tij Rama tha se lëvizjet kanë qenë të vazhdueshme, ndërsa thekson se këtë fakt nuk mund ta ndryshojë asnjë qeveri.

Në këtë konferencë ai do të prezantojë 3 kandidatët për deputetë që do të jenë përfaqësues të emigrantëve.

“Trendet e ikjeve do vazhdojnë se ndryshon dot propaganda. Këto tre dekada kanë konciduar edhe me dallgët e stuhishme të një emigracioni gjigant“, thotë Rama.

Kryeministri Rama bëri me dije sot se në ditët në vijim PS do të shpalosi programin elektoral i cili sipas Ramës është një menu dëshirash si ai i koalicionit të PD-së por plan konkret objektivash.

“Ditët dhe javët në vijim do të jenë momente të njëpasnjëshme shpalosje të këtij plani.  Shqipëria e kësaj dekade do të rrijë kapacitet e saj eksportuese në bujqësi, Shqipëria e kësaj dekade do të bëhet qendër rajonale për zhvillimin dixhital. Plani ynë 2021-2025 i shqyrton këto në mënyrë konkrete.  Ne nuk kemi program elektoral të ngjashëm me një menu dëshirash, siç ka PD me koalicionin KÇK. Ne kemi plan konkret objektivash. Ne do të themi atë që bëjmë dhe do të bëjmë atë që themi. Ne nuk jemi një koalicion KÇK që e ka të shkruar devizën në ballë të drejtuesve ‘Shqipëria humb, koalicioni fiton'”, tha Rama.

Vijon.