Po shtohen thirrjet ndaj Donald Trump që të ‘pastrojë shtëpinë’ në adresën 1600 Pennsylvania Avenue, pas një seri rrjedhjesh të informacionit dhe disa të çarave të shkaktuara nga minimi në Shtëpinë e Bardhë kësaj jave.

Një burim nga Shtëpia e Bardhë vlerëson se më shumë se 60 për qind e të punësuarve në Këshillin e Sigurimit Kombëtar (NSC) nuk janë të emëruar nga administrata e Trump, por janë emëruar në agjenci nga administrata Obama.

Sipas burimeve ‘të gjitha departamentet’ në  NSC me një emërim të vetëm nga  Trump.

“Mendoj se mësimi këtu është se këto gjëra po vazhdojnë të ndodhin deri sa Shtëpia e Bardhë e Trump nuk po bën seriozisht pastrimin e shtëpisë’- Fred Fleitz, një ish agjent i CIA në administratën Bush.

Vritas.com.al/