(Donald Trump dhe Paul Ryan)/

Lideri i Dhomës së Republikanëve në Kongresin Amerikan,  Paul D. Ryan (R.-Wis.) përgëzoi të Mërkurën, së bashku me Republikanë të tjerë të Senatit, për firmosjen e urdhrit ekzekutiv për përmbushjen e premtimit të tij për ndërtimin e Murit të Meksikës dhe rrëzimin e juridiksionit q mban aktive qytete ku strehohen emigrantë të paligjshëm, alien; që çuditërisht janë quajtur “vende të shenjta”.

“Kjo është çfarë e mban Amerikën të sigurt. Ne jemi gati të punojmë me administratën e Trump që të ndalojmë fluksin e emigrantëve nëpër kufirin jugor; të mbrojmë vendin  tonë  dhe të ruajmë rendin”, tha Ryan, i cili ndodhej në Philadelphia për takimin vjetor të kongresmenëve dhe senatorëve Republikan.

“Unë e duartrokas Presidentin Trump për mbajtjen e premtimeve që përcakton prioritetin kombëtar”.

/Veritas.com.al/