Zëdhënësi i qeverisë totë se sulmuesit kanë hyrë në agjencinë e ndihmave dhe se 11 persona janë plagosur. Ata hynë në zyra pas kishin shpërthyer një makinë me eksploziv jashtë zyrave.

Qeevria e provincës përmes zëdhënësit Attaullah Khogyani tha se agjencia e ndihmave ishë objektivi i vënë prej tyre që herët në mëngjes të Mërkurën.

“Rreth orës 9:10am një sulmjues shpërtheu makinën bombë në hyrje të zyrave të Save the Children’ e cila ruhej edhe nga policia e distriktit”, tha ai. “Një grup njerëz të armatosur hynë në kompleks”.

Veritas.com.al/