Etiketa: papa-francesku

Papa Francesku pret, në Vatikan, presidentin e Turqisë, Erdogan
Disa vite më parë një takim i tillë do të dukej i ‘pamundur’. Por sot ka ndodhur që presidenti ‘despotik’ Erdogan ka mbërritur në Vatikan dhe ka zhvilluar takimin me papa Francesku. Lajmin e bë...
Donald Trump takon Papa Franceskun në Vatikan.
Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Donald Trump ka takuar Papa Franceskun në Vatikan, sot në mëngjes. Lajmi është transmetuar rreth gjysmë  ore më parë. Takimi mes tyre ka për qëllim një audie...
Faqja 3 prej 3123