Të hënën gjatë një paraqitje në “Fox & Friends” të Fox News Channel, Presidenti Donald Trump njoftoi një nominim për të plotësuar vendin e lirë të lënë pas nga vdekja e Ruth Bader Ginsburg në fund të javës së kaluar.

Trump përmendi të Premten ose të Shtunën si një datë të mundshme të njoftimit për emërimin.

“Unë mendoj se do të jetë të Premten ose të Shtunën dhe ne duam ta respektojmë Ginsburg; duket se emërimi do të bëhet nëse do të kemi shërbime të Enjten ose të Premten, siç e kuptoj unë, dhe unë mendoj se duhet, me gjithë respektin e duhur për Drejtësinë Ginsburg, të presim sa shërbimet të mbarojnë ”, tha Trump.

VERITAS.COM.AL/