Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Donald Trump ka njoftuar se do ta bëjë Floridën shtëpi të përhershme në vend të  ‘Trump Tower’ në New York.

Ai tha se ka qenë i trajtuar keq nga liderët politik të Neë York-ut, edhe pse ka paguar miliona dollarë për taksa.

Zoti Trump ka lindur në Neë Your, por ka shpenzuar më shumë kohë në vilën e tij Mar-a-Lago në Palm Beach.

Presidenti, një Republikan, ka qenë klimë jo të mirë me guvernatorin e New York-ut, Andreë Cuomo dhe kryetarin e Bashkisë së qytetit të New York-ut, Bill de Blasio – të dy Demokratë.

Të dy këta mirëpritën lajmin se Presidenti do të transferohet në Florida.

VERITAS.COM.AL/