Një akt i rëndë vandalizmi është shënuar sot në një lagje të kryeqytetit:.

Një grup të rinjsh banorë të lagjes,  i kanë vënë flakën këndit të lojërave në lagjen e tyre në Hallias duke dëmtuar rëndë disa prej moduleve të instaluara nga Bashkia e Tiranës për të vegjlit e kësaj zone.

Sikurse mund të shihni edhe nga kjo foto, zjarrvënia ka qenë e qëllimshme, dhe dëmet janë vërtet të mëdha. Madje, nuk mungojnë edhe plehrat e hedhura qëllimisht.

Veritas.com.al/