Policia e armatosur do të zhvendoset në patrullimin e qendrave të votimit ditën e Enjte. Zona ekskluzive ku mund të deformohet vota do të jenë nën ruajtje në Britani, ndërsa zgjidhet qeveria e ardhshme.

Armët e zjarrit do të dislokohen në qendrat e votimit në Essex dhe Cleveland që të Enjten. Edhe forcat e sigurisë lokale do të jenë në mbrojtje të qytetarëve në kohën kur ata hedhin votën e tyre sipas të drejtës individuale edhe pse përmes një numri aktesh terroriste që kanë ndodhur në Britani.

Në ‘Tower Hamlets’ në Londrën Lindore, “thuajse të gjitha” qendrat e votimit do të kenë oficerë me uniformë dhe zona ekskluzive ku do të mbrohet vota- njofton Breitbart News.

Veritas.com.al/