Nga: Nard Ndoka/Fb.

Qeveria braktis dhe shantazhon Bashkitë që drejtohen nga opozita!

Shkodra është totalisht e përmbytur nga uji. Reshjet dhe keq-menaxhimi i kaskadës së Drinit kanë krijuar një situatë tej mase emergjente!

Kryeministri hesht, ministrat sulmojnë Bashkinë, banorët dhe pronat e tyre në mëshirë të fatit!

Sondazhet e nxjerrin rilindjen sërish të humbur në Shkodër e Lezhë, ndaj kryeministri ka hartuar një strategji ogurzezë: të godasë Shkodrën me indiferencë e varfëri dhe të gjunjëzojë kryetarin e Bashkisë Lezhë me pranga dhe presion politik ndaj çdo zëri opozitar!

Zot na ruaj nga kjo racë e keqe!

Veritas.com.al/