Sarkazëm nga Ben Blushi/

( Marrë nga Facebook)

Sot është 11 prill, dita kur bie Enveri, kur zakonisht bëhen bashkë natyra dhe nderi.

Sot bien enverucët, halat, ngjalat, hardhucët, merlucët dhe derrkucët!”, shkruan Blushi në faqen e tij zyrtare në Facebook.

/Veritas.com.al/