(FOTO: Cruz Bechkam dhe Nicole Scherzinger)/

Cruz Bechkam sapo ka realizuar një këngë që titullohet “If Every Day Was Christmas” (Sikur çdo ditë të ishte Krishtlindje)  Djaloshi 11 vjeç pati një sukses të madh.

Nëna e tij Victoria Bechkam ka deklaruar që do ta ndihmojë dhe ta mbështet djalin e saj në këtë fushë. Sipas “DailyMail” Victoria ka biseduar më këngëtaren Nicole Scherzinger dhe i ka propozuar që të realizojë  një bashkëpunim me djaloshin 11 vjeçar.

“Victoria më ka treguar për djalin e saj. Ai është duke ia dalë shumë mirë dhe Victoria po e mbështet. Do të ishte e mrekullueshme të bëjë një bashkëpunim me të, dhe ndoshta do të jetë projekti im i radhës”, ka thënë Nicole.

/Veritas.com.al/