( FOTO: Anthony Bourdain në New York City në muajin prill)/   

Shefi i famshëm i Shteteve të Bashkuara dhe personalitet televiziv, Anthony Bourdain është gjetur i vdekur n dhomën e tij të hotelit në moshën 61 vjeç; dhe dyshohet për vetëvrasje- raporton CNN.

Bourdain ndodhej në  Strasburg, France, ku po punonte në provat për seritë e tij, “Pjesë të Panjohura” në CNN.

“ Me keqardhje të jashtëzakonshme mund të konfirmojmë vdekjen e mikut dhe kolegut tonë, Anthony Bourdain,” tha televizioni kabllor ditën e Premte.

Bourdain ishte më i miri në ushqimin e shitur, si autor i serive fiction dhe nonfiction.

Veritas.com.al/