Shkëlzen Doli vjen me Filarmoninë e Vienës/ VIDEO
(FOTO: Shkëlzen Doli)   Shkëlzen Doli, violinist i famshëm shqiptar do të jetë pjesë e Filarmonisë Vjeneze në Tiranë me 2 janar 2017. ...
Balerini nga Çeçenia vdes në skenë, publiku mendon se “është pjesa” dhe duartroket/ (Video)
  Në skenë  ndodheshin këngëtarja dhe balerini  që e shoqëronte. Liza Akhmatova e vështroi balerinin Khusainov tek u shtri në skenë, por m...
Rozana Radi fiton “Këngën Magjike”/ VIDEO
(FOTO: Rozana Radi mbrëmë në natën finale të Këngës magjike) Këngëtarja Rozana Radi është fituesja e Këngës Magjike në Tiranë.  Mbrëmë teksa pu...
11 vjeçari Bechkam në bashkëpunim me Scherzinger
  (FOTO: Cruz Bechkam dhe Nicole Scherzinger)/ Cruz Bechkam sapo ka realizuar një këngë që titullohet “If Every Day Was Christmas” (Sik...
Mrekullia në Fotot e “Superhënës” së mbrëmshme
  Nga Praga, në Kuwait City deri në Washington, shikoni foto të pabesueshmë të “superhënës”- më e afërta me Tokën që në vitin 1948. ...