(FOTO: Rex Tillerson, i emëruar Sekretar shteti i SHBA)/ 

“Ndjehem i nderuar nga emërimi që më bën zoti Trump”, tha Tillerson sapo mori emërimin.

Presidenti Donald Trump zyrtarisht, ka shpallur Rex Tillerson si Secretar i Shtetit- njofton Breitbart Neës.

“Kariera e Rex Tillerson është një mishërim i ëndrrës Amerikane”, tha zoti Trump në deklaratën për emërimin e Tillerson.

“këmbëngulja e tij, eksperienca e pamat dhe dijet e thella në gjeopolitikë e bëjnë atë një zgjedhje të shkëlqyer për sekretar Shteti”, tha zoti Trump.

/Veritas.com.al/