Çmimi i biletave për të dëgjuar fjalimet e ish presidentin Bill Klinton dhe Hillary, kanë zbritur deri në 7 dollarë në disa shtete- dhe vendet e sallave janë bosh, raporton Breitbart News.

Ish presidenti Bill Clinton adhe kandidatja e dështuar për presidente, Hillary Clinton kanë nisur një turn ë Shtetet e Bashkuara dhe në Kanada prej disa muajsh, me kalendar që do të zgjasë deri në mesin e vitit 2019. Fatkeqësisht për Klintonët, njerëzit duket se shpejt kanë humbur interesin në kënaqësinë për nostalgjinë dhe opinionet e gjendjes së tanishme.

Biletat, më në fund, kanë rënë nga 7 deri në 1,062, në varësi të cilësisë së vendit ku ulesh. Por duke konsideruar çmimin e biletës madje edhe të ulur, kjo rrezikon që njerëzit të dëshpërohen dhe të mos stimulohen për të ardhur në një aktivitet me vlerë kaq të ulët.

Veritas.com.al/