SPAK dhe Italianët shkatërrojnë grupin mafioz të call centerave: Profesionalizëm ekstrem në skemën e mashtrimit.
SPAK dhe pala italiane kanë dhënë detaje mbi aksionin e ndërmarrë, i cili bëri të mundur shkatërrimin e grupit që mashtronin me anë të call center...
A po ngjallet valuta e huaj? Civici: Janë luhatje të vogla, ndikimi vjen nga klima financiare europiane
Pasi prekën fundin, monedhat e huaja këtë javë kanë nisur të ringjallen duke dhënë një sinjal shprese në treg. Kjo për ekspertin për çështjet e...
Në arkën e shtetit kanë hyrë me shumë të ardhura/ Brenda një muaji arkëtohen mbi 62 miliardë lekë
Fitimet e bizneseve dhe përmirësimi i konsumit nxitur nga turizmi veçanërisht gjatë qershorit, kanë bërë që në arkën e shtetit të hyjnë më shumë p...
Adrian Civici: Në mesin e 2024 inflacioni pritet të ulet në nivelin tre për qind
Eksperti për çështjet ekonomike, Adrian Civici, thotë se inflacioni mund të shkojë në parametrat e mirëmenaxhuar nga Banka e Shqipërisë, që është ...
“Rritja ekonomike e Shqipërisë do jetë më e lartë se 3.3 përqind”: Raporti i Institutit të Vjenës
Kriza e çmimeve duket se po tejkalohet nga ekonomia e Shqipërisë. Këtë e vërtetojnë edhe vlerësimet e institucioneve ndërkombëtare ekonomike.In...
Rënia e euros e shtyn qeverinë në masa lehtësuese për bizneset.
Ministrja e Ekonomisë dhe Financave, Delina Ibrahimaj ka njoftuar se gjatë mbledhjes së sotme të qeverisë është vendosur shtyrja e afatit të këste...
Financa/ Shkëmbehet me 107.40 lekë, minimum historik
Euro po këmbehet gjatë së martës me 107 lekë.ky është niveli rekord i dobësimit të monedhës europiane ndaj lekut i paregjistruar më parë në kursin...
Rritet ekonomia, ulet inflacioni, projeksioni i Komisionit Evropian për Shqipërinë
Ekonomia shqiptare pritet të ketë një ecuri më pozitive gjatë këtij viti. Sipas projeksioneve të Komisionit Europian gjatë këtij viti rritja ekono...
Çmimet e hidrokarbureve po normalizohen, mund të dalim nga ‘regjimi’ i Bordit: Ibrahimaj, ministre e Financave
Ministrja e Ekonomisë dhe Financave, Delina Ibrahimaj në një konferencë për mediat ka bërë publike një bilanc në lidhje me ecurinë ekonomike në ve...
Vazhdon ulja e borxhit publik. Banka e Shqipërisë: U rritën të ardhurat
Niveli i borxhit publik ka pësuar një ulje të fortë gjatë viti të kaluar .Analiza e Bankës së Shqipërisë tregon se në fund të vitit 2022 borxhi pu...