Një nga stuhitë më të fuqishme në shumë vite ka goditur si një “bombë e motit” duke vrarëdy persona.

Qindra shtëpi janë evakuuar nga frika e rrëshqitjes së tokës pranë Los Angelos.

Më shumë se 250 fluturime janë anuluar në Aeroportin e Los Angeles dhe rrugët kryesore janë mbyllur.

Moti ka shkaktuar përmbytje dhe ka shkatërruar qindra makina që ka gjetur në rrugë.

Nj nga personat e vrarë e humbi jetën nga rënia e një peme në Sherman Oaks të Los Angeles.

/Veritas.com.al/