Në fundjavën që po presim temperaturat do të na surprizojnë pasi do të jenë deri në 4 gradë më shumë.

Por java e ardhshme do të kthehet sërish në dimër.

Temperaturat do të ulen me poshtë se -10°C.

Ndërkohë meteorologia Tanja Porja ka folur në lidhje me këtë situatë.

A do të bie borë në Tiranë dhe zonat  e tjera të Shqipërisë?

Për muajin janar shanset janë 100% që debora të prek Shkodrën dhe Lezhën. Shanset janë shumë të mëdha që gjatë periudhës 17-25 Janar, Tirana dhe Durrësi të preken nga reshjet e dëborës. Kjo periudhë do të jetë shumë e ftohtë për gjithë vendin.

Zona e cila ka më pak mundësi të preket nga reshjet e dëborës është zona poshtë Fierit deri afër Sarandës. Përjashtuar këtu Llogaranë e cila dhuron çdo vit një panoramë mahnitëse kur mbulohet nga dëbora.