Trump: “Unë do të marr 1 dollar në vit si President”.
Presidenti i zgjedhur, Donald Trump do të marrë 1 dollar në vit pagë si president, sipas revistës “The Hill”. Trump e shpalli këtë ditën e Diel...
Fjalimi i Presidentit Trump për ndryshimin e Amerikës dhe të botës, për “tharjen e kënetës”/ VIDO
  Presidenti i zgjedhur mban fjalimin pë Establishmentin e ri politik te Amerikes. Dëgjojeni, nuk ka fjalë që e shpjegon, veç të dëgjohet. ...
Jo, Donald Trump nuk e ka abandonuar premtimin për shfuqizimin e Obamacare
Mediat kryesore janë duke raportuar se Presidenti i zgjedhur Donald Trump po heq dorë nga shfuqizimi i programit Obamacare, sepse ai tha se mund t...
Rusia lëshon një kërkesë ndërkombëtare për arrestimin e George Sorros/ VIDEO
  Shërbimi sekret Rus ka arritur në përfundimin se George Soros po përdor monedhën e huaj për të nisur një sulm kundër monedhës Ruse në tr...
George Sorros qëndron pas protestave anti- Trump në Amerikë
(FOTO: Pllakat me portretin e George Sorros dhe pas tij protestues të tij,  marrw nga "The FREETHOUHGTPROJECT.COM) Washington, D.C. – Lëvizja  ...
“Protestat profesionale” kundër Trump bien në dhunë
Nata e dytë e protestave në Shtetet e Bashkuara kundër zgjedhjes së presidentit Trump kanë rënë në veprime të dhunshme në Portland, Oregon- njofto...
Obama dhe Trump takohen në Shtëpinë e Bardhë
(FOTO: Presidenti i zgjedhur, Trump, takohet me presidentin Obama në Zyrën Ovale)  Takimi i paralajmëruar mes presidentit të Shteteve të Bashku...
Presidenti Trump po bën gati ekipin e ri të qeverisjes së Shteteve të Bashkuara
    Sipas një projekti të siguruar nga “The Associated Press”- agjencia amerikane e Lajmeve,- Donald Trump ka nëpër duar emrat e njerë...
Pritet që sot Obama të takojë Donald Trump në Shtëpinë e Bardhë me një degë ulliri.
(FOTO: Presidenti Barack Obama) Presidenti Barack Obama po bëhet gati të takojë sot, e Enjtë, presidentin e zgjedhur Donald Trump, në Shtëpinë ...
VIDEO/ Trump kundër Kosovës? Këtë e thanë serbët. Por ja çfarë thotë Donald Trump
(FOTO: Donald Trump në studion e CNN, me Larry King) Gjatë një emisioni në studion e CNN, me moderatorin e njohur Larry King, vetë Donald Trump...