CIA njoftoi këtë javë se ka krijuar ‘Qendrën e Misionit në Kore’ me seli në Langley, Virginia. Misioni ka për qëllim që të vëzhgojë mbi rrezikun e Koresë së Veriut- njofton Breitbart News.

“Qendra e re e Misionit ka tërhqur zyrtarë me eskperiencë nga gjithë Agjencia dhe i ka integruar ata në një entitet, me qëllim që të sjellin eksperiencën dhe kreativitetin kundër Koresë së Veriut”- deklaroi CIA në një njoftim.

/Veritas.com.al/