( FOTO: Cesar SAyoc)/

Burri 56 vjeçar që dërgoi bombat për krerët Demokratë në SHBA, u identifikua si Cesar Sayoc nga NBC.

Raportimet thonë se Sayoc Jr. Ishte i njohur për Policinë dhe se ADN luajti rolin kryesor për identifikimin e tij.

( Vijon…)

Veritas.com.al/