Një burrë 29 vjeç nga fshati Dragostun i Librazhdit ka gjetur mënyrën për t’u hakmarrë me fatin e tij si i divorcuar, duke torturuar nipin 4 vjeç. Fati Methasa, 29 vjeç ka publikuar në Facebook-un e tij pamje se si e var në pemë nipin, fëmijë 4 vjeç.

Njëra nga të afërmet e tij, As R. Xhana i shkruan” Hahahaha, a mujte me e var, a ke nevojë për ndihmë? Hahahaha”. Por të tjerë reagojnë me urrejtje ndaj xhaxhit dhunues që e quan veten ‘babloku”.

Fëmija me inicialet B. M., nga një fshati Dragostun i Librazhdit është vetëm 4 vjeç dhe dhunohet në mënyrë barbare nga prindërit dhe xhaxhai i tij 29-vjeçari, Fati Methasa.

Denoncimi ka mbërritur për Gazetën Shqiptare nga një i afërm i të miturit, i cili ka qenë prezent në shumë raste dhunimesh.

Sipas denoncuesit, gabimet e 4-vjeçarit ndëshkohen në mënyrë kafshërore sidomos nga xhaxhai, i cili momentalisht po kalon dhe një gjendje të rëndë psikologjike për shkak të divorcit.

Gjithë fshati është në dijeni të abuzimeve me fëmijën, pasi të qarat dhe të bërtiturat e tij dëgjohen deri larg, megjithatë askush nuk ndërhyn.

Në Facebook-un e tij me profil të rremë (Fati Librazhd), 29-vjeçari ka arritur deri aty sa ka postuar një foto ku tregohet fëmija i varur nga bluza pas një gabimi të supozuar.

“Ja çfarë bën Babaloku, ato që bëjnë faj Babloku i dënon me varje”- shkruan ai.

Por më drithërues është komenti i tij poshtë fotos kur shprehet se: “ Xhaxhai e vari qenin se ia kishte sjellë në majë të hundës”.

Veritas.com.al/