Bloomberg 

2 Mars – Greqia shpalli gjendjen e jashtëzakonshme ndërsa Presidenti turk Rexhep Tajip Erdogan hapi kufirin e vendit të tij për emigrantët që dëshirojnë të udhëtojnë në Evropë.

BE-ja deri më tani ka ruajtur një qasje mbrojtëse, dyshuese  për një përsëritje të krizës së emigracionit pesë vjet më parë që testoi kufijtë e saj fizikë dhe nxiti populizmin e saj anti-emigracion nga Italia në Gjermani. Maria Tadeo e Bloomberg raporton për “Bloomberg Markets: European Open”.

Veritas.com.al/