Autoritetet Federale arrestuan një gjykatës demokrat të shtetit Texas pas një seri  sulmesh në sallën e gjykatës dhe në shtëpinë e tij. Informacionet mbi akuzat dhe detaje të tjerë mbi hetimin, mbeten të vulosura. Gjykatësi pritet që të paraqitet në Gjykatën Federale ditën e  Hënë, raporton portali ‘Conservative Fighter’.

TKëtë javë, agjentët me Byronë Federale të Hetimit, udhëhoqën ‘aktivitetin e zbatimit të ligjit” në gjykatat e 93 distrikteve , sipas zëdhënëses së FBI, Michelle Lee, që është zbuluar nga ‘Breitbart Texas’.

Ndërsa ajo nuk mundi të hapë detajet e operacionit ose qëllimin e tij, por Lee tha vetëm kaq, se “FBI ka bërë një arrestim”.

Identiteti i personit të arrestuar dhe akuzat që bien mbi të, mund të bëhen publike ditën e Hënë- tha Lee.

Veritas.com.al/