Bashkim Balili, vëlla i Klement Balilit/

“Tre muaj më parë kam komunikuar në telefon, madje më ka marrë në telefon.

Nuk e di se ku se ku ndodhet. E kam pyetur dhe i kam thënë që duhet të vijë, dhe pse vjen të dorëzohet shprehimisht më ka thënë: ‘Ata që e nisën para 10 viteve këtë skenar janë të njëjtët persona që ndërtuan të njëjtin skenar’.

Nuk ka besim tek drejtësia sepse është në ndikimin e politikës, derisa drejtësia do të ecë në binar të drejtë unë do të paraqitem.

“Dhe kështu siç është drejtësia, nëse do të më çojnë në bankën e të akuzuarve dhe të më dënojnë do njoh vendimin”, ka rrëfyer Bashkim Balili.

Sipas kësaj dëshmie i ashtuquajturi “Eskobar i Ballkanit” pretendon për një skenar të thurur kundër tij, i cili ka nisur 10 vite më parë duke aluduar kështu edhe për përfshirje të politikës.

Veritas.com.al/