Një burim qeveritar britanik ka thënë se 43 persona janë shpëtuar dhe janë sjellë në Mbretërinë e Bashkuar.Disa nga të shpëtuarit u nxorën nga varka dhe të tjerët nga uji, tha korrespondenti  politik Ali Fortescue .

Burimi tha se një numër i vogël i vdekjeve të konfirmuara ka të ngjarë të rritet.

Operacioni i kërkimit vazhdon, por ata që janë gjetur tani nuk pritet të mbijetojnë.