Ish senatori Republikan David Valadao rimori vendin e tij në Distriktin 21 të Kalifornisë, të Premten, duke mundur ngushtë Demokratin T.J. Cox

Valadao fitoi në 2012 duke u përqendruar në çështjet lokale si bujqësia, por demokratët – përfshirë Cox – dolën të lëkundur gjatë zgjedhjeve afatmesme të vitit 2018 dhe pretenduan shtatë vende të Dhomave të mbajtura nga GOP në Golden State.

VERITAS.COM.AL