(FOTO: Anëtarë të familjes Mbretërore mbërrijnë në kishë pa Mbretëreshën)/

Mbretëresha e Anglisë nuk ka marrë pjesë në meshën e Krishtlindjeve për shkak të një të ftohti që ka marrë para pak kohe.

Pallati Buckingham tha se Mbretëresha nuk del nga shtëpia me qëllim që të ndihmojë në shërimin sa më shpejt të saj; por sidoqoftë burimi nga Pallati shtoi se ajo do të marrë pjesë në festën e familjes për Krishtlindje.

Princi Philip, Princi Charles, Princi Harry dhe të tjerët morën pjesë në meshën e mbajtur në kishën e Queen’s Norfolk, Sandringham.

Duka dhe Dukesha e Kambrixhit shkuan në kishën e Berkshire, ku po kalojnë Krishtlindjet me familjen Middletons.

/Veritas.com.al/