Bashkimi Europian duhet të përgatitet për kthimin e xhihadistëve pas sulmit në Mosul
  Bashkimi Europian duhet të përgatitet për kthimin e xhihadistëve në qoftë se i ashtuquajturi Shteti Islamik (IS) po nxirret jashtë nga b...
Updated/ Një i ri ndodhet në vinçin e Stadiumit “Qemail Stafa” dhe kërcënon se do të hidhet
Updated: 26-vjeçari Erjon Selimaj sapo ka zbritur nga vinçi brenda stadiumit “Qemal Stafa”, nga ku po tentonte të vetsakrifikohej. Një i njohur...
Trump kundër Luftës së Tretë; do të takojë Putinin para 20 Janarit
Nga: Veritas.com.al/ Rreziku i një Lufte të tretë pas krizës së marrëdhënieve mes Rusisë dhe Shteteve të Bashkuara është shfaqur, së pari në me...
Ministri i Drejtësisë kërkon që ushtria të dalë nga kazerma, kundër kanabisit
Ministri i Drejtësisë, Ylli Manjani ka kërkuar që në këtë situatë emergjente, ushtria të dalë nga kazerma dhe t’u drejtohet parcelave të mbjella m...
Si mund të të tregojë Gjuha e Trupit se je për lider?!
  Për mirë a për keq, liderët e Grupit C,  janë gjithnjë në lëvizje. Edhe pse nga njëri takim në tjetrin, duke folur me mijëra, ata gjithn...
Ligji për riciklimin e mbetjeve të importuara nuk garanton në Shqipëri/Komisioni Europian
  Komisioni Europian konsideron se Shqipëria nuk ka ende infrastrukturën e nevojshme, institucionet dhe sistemet e duhura për monitorimin,...
Wikileaks: ‘Partia shtet” ka prerë lidhjen e internetit të Julian Assange
PARIS (AP) — WikiLeaks thotë se aksesi në internet i themeluesit Julian Assange nga aktorë të paidentifikuar të shtetit. Pak detaje të tjera rreth...
Një bombë në Aleppo “vret 14 anëtarë të të njëjtës familje”.
Katërmbëdhjetë anëtarë tëtë njëjtës familje kanë vdekur gjatë një bombardimi ajror mbi rebelët që po mbajnë pjesën lindore të Aleppo-s, thanë buri...
Gazetarja amerikane Amty Goodman përballet me akuza “pse filmoi protestën”
Gazetarja e shteteve të Bashkuara Amy Goodman po përballet me akuzat “për pjesëmarrje” në “trazirat” e tubacioneve të naftës në North Dakoka. G...
“The Hill”: Fushata e Clinton frikësohet nga Strategjia e “tokës së Djegur” e Trump
/Amie Parnes shkruan në “The Hill”/ Amie Parnes është një gazetare “e oborrit” të Clinton. Në foton që shikoni ajo është e mbërthyer nga zëvend...