Marine Le Pen është zotuar se Era e anëtarësimit në Bashkimin Europian dhe Shengenin pa kontroll kufijsh do të mbarojë menjëherë në se ajo fiton zgjedhjet presidenciale në Francë. Ajo zotohet se do të deportojë të gjithë ata që janë në listat e vëzhgimit Islamik.

“Çdo sekondë e presidencës sime do të jetë e dobishme për Francën dhe Francezët”, tha liderja 48 vjeçare e Frontit Kombëtar, në një video të shpërndarë ku përmenden dhjetë masat e para që ajo tenton të implementojë sapo të zgjidhet.

Veritas.com.al/