Mbështetësit e ish-presidentit Donald Trump po mblidhen jashtë Mar-a-Lago pasi ish-presidenti njoftoi se shtëpia e tij ishte bastisur nga FBI, të hënën.

Pamjet e mbërritjes së turmave kanë qarkulluar në mediat sociale, duke treguar mbështetësit duke valëvitur flamuj dhe duke i rënë borive në mbështetje të presidentit të 45-të.