Kryeministri Rama ka folur për vendimin e gabuar të BE-së e cila la pas dore gjyshrit dhe gjyshet në Shqipëri.
“Vendimi i BE-së për vaks1nën është i gabuar dhe ne kemi të drejtë të flasim për të mbrojtur veten, njerëzit dhe dinjitetin e shqiptarit. BE na la jashtë aksesit për vaksinën, gjyshi dhe gjyshja jote mund të ngelte pa vaksinuar.
E di çfarë ka bërë BE për Shqipërinë dhe s’do ta harroj kurrë ndihmën që dha për rindërtimin. Unë do mbroj shqiptarët e mi. S’ka sherr fare me BE turp i madh i atyre që kanë dalë në mbrojtje të BE”, tha Rama.