Kryeministri Edi Rama, në konferencën e zhvilluar me gazetarët u pyet lidhur me ndryshimet në qeveri.

Rama e la të hapur si mundësi duke thënë se duhet edhe pak ditë për të zbuluar me detaje nëse do të ketë apo jo të tilla.

Duhet që të prisni edhe pak ditë pasi asambleja do të mblidhet shumë shpejt”, ka thënë Rama.

Kryeministri foli edhe për sistemin e drejtësisë, duke mbrojtur dhe njeherë SPAK që po bën punën e tij, megjithëse po burgos vetëm njerëz te maxhorances