Dhjetë marinarë të Shteteve të Bashkuara kanë humbur dhe pesë janë plagosur pasi një distrojer i Shteteve të Bashkuara u përplas me një anije transportuese nafte afër Singaporit- tha Marina.

Drejtuesi i destrojerit USS, John S McCain, po lundronte në lindje të Singaporit dhe bëhej gati që të ndalonte në port kur ndodhi përplasja me një anije me flamur të Liberisë.

Një këqyrje e imtë e operacioneve të shpëtimit po kryhet në vendin e ngjarjes.

Ky është përplasja e dytë e anijeve të Marinës së Shteteve të Bashkuara në muajt e fundit.

Veritas.com.al/