Vazhdon rritja e rasteve të reja me koronavirus pothuajse ne gjithe vendin dhe shtrimeve te reja ne spital.

Testimi i bërë në personat e dyshuar gjatë 24 orëve të fundit ka konfirmuar 78 raste të reja me COVID-19.

Numrin me te larte te prekurve e ka Shkodra me 14, Kruja, 13 dhe Tirana me 12 raste.

Ne infektiv po trajtohen 76 paciente, 14 ne terapi intensive dhe 2 te intibuar.

Të dhënat janë bërë publike sot nga Ministria e Shëndetësisë, e cila ka dhënë detaje për situatën më të fundit të epidemisë në vendin tonë.