Presidenti Ilir Meta ka dalë në një konferencë për shtyp ditën e sotme dhe është shprehur se me 2 mars në bulevardin “Dëshmorët e Kombit” do të presë qytetarët në shesh.

Meta:

Më 2 mars do të lidhim një besëlidhje për të shpartallua rregjimin e oligarkëve. Në 2 mars të gjithë bashkë në bulevardin “Dëshmorët e Kombit”.

Do të shkatërrojmë bazën e krimit të organizuar kombëtar dhe ndërkombëtar ata që kërkojnë popullin e presidentit në WhatsApp të porosisin poture të gjëra.

Veritas.com.al/