Protesta e demokratëve para ministrisë së brendshme la pas vetëm disa foto.

Dhjetëra qytetarë kanë dalë në protestë para Ministrisë së Brendshme. Protestuesit kërkuan largimin e Ministrit të Brendshëm nga detyra dhe në fillim të tubimit ka pasur përplasje mes tyre dhe policëve.

Mes protestuesve kisht edhe deputetë të Partisë Demokratike.

Veritas.com.al/