Rusia është e gatshme të restaurojë bashkëpunimin ekonomik dhe lidhjet e tjera me Turqinë, i tha Presidenti Putin homologut të tij Recep Tayyip Erdogan inë  St Petersburg.

 

Kjo është vizita e parë e Erdogan jashtë vendit që nga tentativa për grusht shteti muajin e kaluar.

 

Zoti Erdogan falënderoi zotin Putin duke i thënë “telefonata juaj menjëherë pas tentativës për grusht shteti ishte shumë e mirëpritur”.

(Sipas BBC)