(FOTO: Theresa May dhe Donald Trump)/

Qeveria e mbretërisë së Bashkuar ka hedhur poshtë një peticion që kërkon të ndalohet presidenti  Donald J. Trump që të bëjë një vizitë zyrtare në Mbretërinë e Bashkuar. Sipas burimeve të Downing Street për BBC, kryeministre Theresa Mayer ka thënë se nuk mund të “zhbëjë çdo gjë” që arriti gjatë vizitës në Shtetet e Bashkuara vetëm për të kryer një “gjest”.

Peticioni, i cila ka kapërcyer mbi një milionë firma, kërkon që Trump “i njohur për politikën banale” nuk e ka kapacitetin të takohet me zonjën May- thotë peticioni.

/Veritas.com.al/