Shërbimi sekret Rus ka arritur në përfundimin se George Soros po përdor monedhën e huaj për të nisur një sulm kundër monedhës Ruse në treg.

Duhet shënuar se Soros po përdor sulmin me monedhën, me ndihmën e bankave të Luksemburgut, që janë të ndaluara me rekomandim të BE sipas ligjeve dhe rregullave bankare, të koduara “Bazel 2”.

Sorros ka vetëm pak hapësirë për ta vazhduar këtë lojë të ndyrë me spekulime që që kanë rrënuar sistemin global financiar, në bashkëpunim me Rothschild, Rockefeller and others. Si Fondi Monetar Bankar ( FMN) edhe Basjkimi Europian (BE) kanë lëshuar në Interpol një “Njoftim të Kuq” për arrestimin e menjëhershëm të George Sorros ddhe Marc Rich dhe kompanive të tij, që tani për tani është izoluar në Zvicër.

___________

Read More: http://www.whydontyoutrythis.com/2016/09/russia-issues-international-arrest-ëarrant-for-rothschild-and-soros.html