Prej minutës së 75’ shiu i dendur dhe era e fortë e bëri të vështirë takimin Shqipëri – Maqedoni në Loro Boriçi të Shkodrës. Edhe pse Shkodra njihet si “shtëpia e shiut”, sot reshjet kalonin edhe fantazitë e njerëzve; shumë të dendura. Tifozat lanë ose u futën në ambjentet e brendshme të stadiumit, ose u larguan.

Ndeshja u pezullua nga gjyqtari ne minuten e 75-te. Rezultati mbetet 1-1;  ose pritet që të luhen minutat e munguar. Kjo varet nga vullneti i gjyqtarit