Kryeministri dhe kryetar i PS, Rama, ka treguar ‘sinqerisht, sot në programin televiziv ‘Wake Up’ të “Top Channel”, disa hollësira nga jeta e përditshme.

Ai ka treguar se kush kujdeset për zërin, që në mitingjet e shpeshta të PS nuk po ‘i dobësohet’ kurrë. Kas thënë se për zërin ‘kujdeset Linda’, dmth., gruaja e tij.

Edhe kafen e parë- ka treguar- se e pi ‘me Lindën’ në ballkonin e shtëpisë. Pstaj dy kafet e tjera në zyrë- ka thënë.

-Jam në dorë të tre njerëzve- ka thënë Rama.

Në dorë të Lindës, të Endri Fugës dhe shoqëruesit Feti Zeneli. Këta të dy më thonë ‘zgjohu!, hip!, zbrit!”- ka pohuar Rama.

Veritas.com.al/