Etiketa: is_tag

ORË PAS ORE ME ZGJEDHJET NË AMERIKË/ Republikanët kryesojnë në votimet rekord në Florida
  Në më pak se tre ditë para ditës së Zgjedhjeve, 8 nëntor, në votimet e hershme- siç quhen në Amerikë- Republikanët po mbajnë avantazhin në shumë shtete të rëndësishme që ishin  të lëkund...
Trump- me plus 4 pikë mbi Clinton në Florida, ngjitet 19 pikë mes kubanëve
  Një sondazh i sapo kryer tregon se kandidati republikan, Donald Trump, ka përmirësuar pozicionin e tij në Florida dhe tani kryeson mbi kundërshtarëve  Hillary Clinton me katër pikë përpa...
Zgjedhjet në Amerikë: Në Florida hapen qendrat e votimit.
  Qendrat e votimit në Florida, shteti kyç në betejën për fitore në zgjedhje, u hapen për votimet e para. Në këtë shtet Hillary Clinton dhe Donald Trump ndodhen ngjitur sipas sondazheve. ...
Uragani Matthew godet Floridën, ndërsa numri i të vdekurve në Haiti rritet
Uragani Matthew, i pari uragan kaq i fuqishëm që kërcënon direkt Shtetet e Bashkuara në më shumë se 10 vjet, sulmoi Floridën, të premten me shira të forta dhe erëra, pasi vrau të paktën339 persona...