Etiketa: is_tag

Ajsbergu e kthen ‘brenda ditës’ Ferrylandin në qytetin më turistik të Kanadasë. FOTO
Një ajsberg i madh i është afruar një gjiri të Kanadasë, duke e kthyer qytetin Ferryland në një pikë turistike. Fotografë profesionistë dhe jo-profesionistë, shkaktuan kolona në trafik në autos...
Efekti Trudeau: Shumica e kanadezëve nuk besojnë qeverinë, për herë të parë pas 17 vjetësh.
(FOTO: Justin Trudeau, kryeminister i Kanadasë)/ Një sondazh i ri dëshmon se kanadezët nuk e besojnë qeverinë e tyre për herë të parë pas 17 vjetësh; si pasojë e një serie skandalesh etike që r...
Gjashtë persona vriten në një xhami në Kanada; “akt terrorist”- tha kryeministri.
Gjashtë persona janë vrarë dhe tetë janë plagosur kur një njeri i armatosur hapi zjarr në xhaminë e qytetit Quebec të Kanadasë gjatë natës së faljes të Dielën. Kryeministri i Kanadasë, Justin Trud...
Zbulohet në Kanada një fushë me patate 3.800 vjeçare
  Janë zbuluar mbetje patatesh në bregun e Paqësorit në Kanada, "prova e parë" që popullsitë autoktone të Amerikës së veriut kultivonin zarzavate që para thuajse katër mijëvjeçarësh. Fu...