Etiketa: is_tag

Grupet parlamentare të Macron dhe Rutte kthejnë kokën; tani janë pro negociatave me Shqipërinë.
Grupet Parlamentare në Parlamentin Europian kanë depozituar mocionet e tyre mbi draft –rezolutën për çeljen e negociatave për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut dhe ajo që bie në sy është fakti se...
Holanda mbetet skeptike për hapjen e negociatave
  -Rutte: Ende nuk kemi vendosur, të shqetësuar për reformat- Holanda vijon të mbetet skeptike për hapjen e negociatave të anëtarësimit në Bashkimin Europian për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veri...
Zgjedhjet në Holandë: Fiton kryeministri që ishte, me minus tetë deputetë
(FOTO: Kryeministri holandez, Mark Rutte, i cili fitoi zgjedhjet)/ Kryeministri Mark Rutte i qendrës së djathtë, dje në mbrëmje gjatë festimeve pasi ka mësuar fitoren “e pastër” me 33 anëtarë p...