Etiketa: is_tag

Studentët, edhe sot në protestë; nisen drejt selisë së Ministrisë së Arsimit
Studentët e Universiteteve të Tiranës kanë marrë rrugët drejt selisë së Ministrisë së Arsimit. Nga Fakulteti i Ekonomisë grupe studentësh kanë zënë rrugën e Elbasanit, studentët e fakultetit të...
Studentët e 4 Universiteteve publike mblidhen rreth Ministrisë. Dirigjohen me të njëjtat parulla si në vitin ’90.
  -Parulla kryesore që hedhin studentët është: ‘E duam Shqipërinë si gjithë Evropa’.- Në ditën e dytë të protestës së tyre, Studentët e Universiteteve Publike  protestojnë  kundër vendo...
Studentët e Universitetit të Tiranës para Ministrisë. Sot e pranojnë ‘tryezë dhe mirëkuptim’.
Të gjithë fakultetet e Universitetit të Tiranës janë bashkuar tek Politekniku dhe kanë nisur marshimin në Bulevardin ‘Dëshmorët e Kombit’ për të mbërritur në orën 10:00 para godinës së Ministrisë ...
Shtëpi apo diploma? Kjo është ngatërresa.
Nga: Sazan Rrapi/ Kanë nisur protesta këtu e atje, e atje... Unazë, Breg Lumi, Shkozë dhe Arkitekturë. Protestat janë pjesë- pjesë. Majde edhe të palidhura me njëra tjetrën. Se psh., ata të Una...
Para selisë së Qeverisë studentët po protestojnë për ‘tarifat’ studimore.
Para selisë së Kryeministrisë ndodhen dhjetëra, ndoshta disa qindra studentë të Universitetit të Tiranës. Ata kërkojnë, me pllakata në duar dhe me thirrje që të dëgjojë qeveria, uljen e tarifave t...
Studentët e mjekësisë, marshim kundër dhunës, homazhe për Arielën
Studentët e fakultetit të Drejtësisë janë nisur në një marshim të heshtur nga shkolla e tyre drejt vendit ku u vra Ariela Murati. Ata marshojnë në shenjë kundërshtimi të akteve të dhunës dhe si ho...