Gjatë natës në qarkun e Korçës  nuk ka pasur reshje bore.

Megjithate temperatura më e ulët ka shënuar -11 gradë celsius. Të gjitha akset  rrugore janë të hapura  dhe të kriposura. Kalueshmëria e mjeteve është normale me përjashtim të Aksit K/Boboshticës-Dardhë kalueshmëria e mjeteve te vogla, nga km 9 deri ne km 13, rekomandohet me zinxhir, në orët e para të mëngjesit.

“Ne Qarkun e Korces, situata eshte e  qete dhe pa probleme. Rreshje debore gjate nates nuk ka patur. Tempetatura eshte ne vlerat e ulta -11 grade. Gjendja e rrugeve nacionale eshte e mire, te gjitha akset  rrugore jane te hapura  dhe te kriposura. Kalueshmeria e mjeteve eshte normale me perjashtim te Aksit K/Boboshtices-Daardhe kalueshmeria e mjeteve te vogla, nga km 9 deri ne km 13, rekumandohet me zinxhir, ne oret e para te mengjeSit. Gjendja e rrugeve rurale ne pergjithesi eshte e mire, nga Bashkia Korce po punohet per hapjen e ruges Shtylle-Panarit. Nga informacionet e raportuara, me energjine elektrike nuk ka probleme. jemi ne ndjekje te situates”, shkruhet në njoftim.